lauantai 5. maaliskuuta 2011






Tee on Taiwanissa kova juttu. Maan erikoisuus on keltainen Oolong -tee, jota tuotetaan vuoristoalueella sopivissa olosuhteissa. Saimme Team leaderimme Juhan kanssa melkoisen opastuksen teekulttuuriin Hanshin -ostoskeskuksessa. Teen "keittäminen" ja nauttiminen on täällä monivaiheinen tapahtuma. Veden lämpötilan tulee olla teeladusta riippuen oikea ja teelehtiä liotetaan vedessä kaikkiaan viisi kertaa noin minuutin jaksoissa.




Ja meillä pojilla ei tässä tapauksessa ollut mikään kiire...


Long Term stadion on suunniteltu viimeisen päälle ympäristöystävälliseksi. Aurinkopaneelit tuottavat kaiken stadionin tarvitseman sähkön ja sadevesi ohjataan viheralueiden kasteluvedeksi.


Kuka pentele varastaa..

Hyvä Suomi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti